HZZO ponovno ukupni pobjednik

(SSZSSH) Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, s osvojenih 150 bodova, ukupni je pobjednik ovogodišnjih Sindikalno-sportskih susreta Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske. Održani su u turističkom naselju Katoro kraj Umaga, od 20. do 24. svibnja, a okupili su više od 600 sudionika. U ukupnom poretku drugo mjesto osvojio je KBC Osijek, a treće Specijalna bolnica Varaždinske Toplice. Iza njih plasirali su se Županijska bolnica Čakovec, KBC Zagreb i Psihijatrijska bolnica Ugljan.

Ponekad u suglasju – Siniša Varga i Spomenka Avberšek

Svečanosti otvaranja prisustvovao je ministar zdravlja dr. Siniša Varga, ravnateljica HZZO Tatjana Prenđa, ravnatelj Udruge poslodavaca u zdravstvu dr. Dražen Jurković, te glasnogovornici HZZO-a i Ministarstva zdravlja, dr. Nenad Korkut i Goran Pivarski. Sudionike je pozdravio i umaški gradonačelnik Vili Basanesse. Dobrodošlicu sudionicima poželjeli su i direktorica hotela «Aurora» Irena Kaligarić, te predstavnici menadžmenta Sol Melie Pablo Suarez i Juan Lemes.

Zagorska Hitna – najbolji nogometaši

Susrete je otvorila Spomenka Avberšek, predsjednica Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske, najavljujući kako je posljednji puta u toj zadaći, jer – odlazi u mirovinu! Na završnoj svečanosti na dugogodišnjoj suradnji zahvalili su joj predstavnici hotela i članovi Organizacijskog odbora.

Povuci – potegni

Premda vrijeme nije bilo naklonjeno sudionicima Susreta, kiša ipak nije omela ljepotu druženja i natjecanja, a natjecalo se u 15 sportskih disciplina. Ž. Slunjski