Čakovčani – ukupni pobjednici

Čakovec – ukupni pobjednik

(SSZSSH) Natjecatelji iz Županijske bolnice Čakovec pobjednici su ovogodišnjeg Sindikalno-sportskog susreta zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske, održanog u Turističkom naselju Katoro kraj Umaga od 8. do 12. lipnja.

Osim pokala za osvojeno prvo mjesto, sa premoćna 162 boda, pripao im je i prijelazni pokal prošlogodišnjega ukupnog pobjednika HZZO-a Zagreb.

Krapinske toplice bez konkurencije

Drugo je mjesto osvojio KBC Osijek (139 bodova), a treće je pripalo Specijalnoj bolnici Varaždinske Toplice (90 bodova).

Ozbiljni razgovori predstavnika sindikata i HZZO-a – dr. Fedor Dorcic (HZZO), Stjepan Topolnjak i Kata Rubić

Svečanosti otvaranja Susreta, upriličenoj u hotelu „Aurora”, prisustvovali su i gosti: direktor Turističke zajednice Umaga Milovan Popović, ujedno i izaslanik umaškog gradonačelnika, zatim dr. Dražen Jurković, direktor Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske i dr. Fedor Dorčić, v.d. ravnatelj Hrvatskoga zavoda za zdravstveno osiguranje.

Odbojka

Susrete je otvorio Stjepan Topolnjak, predsjednik Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske, izrazivši zadovoljstvo što je ovogodišnji Susret okupio više sudionika nego prošlogodišnji.

Bilo ih je oko 700, a smješteni su bili u hotelima „Aurora” i „Istra” i naselju Polynesia. Premda vrijeme nije bilo naklonjeno sudionicima, uspješno su održana natjecanja u svih 15 sportskih disciplina za žene i muškarce.

Sandra Bogdanović iz HZZO i Periša Konjuh iz OB Dubrovnik – najbrža i najbrži

Primjerice, finalna utakmica u malome nogometu, između ekipa Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije i Psihijatrijske bolnice Popovača, igrala se u subotu popodne pod grmljavinskim nevremenom!

Najbolji nogometaši – Zavod za hitnu medicinu KZŽ

No, navijači su bili vedro raspoloženi, za što su se pobrinula trojica „muzikanata” iz SB Varaždinske Toplice.

Isto tako, na terasi „Aurore” odzvanjale su tambure Tamburaške reprezentacije Moslavine.

Najuspješniji su se s razlogom veselili, a oni kojima sportska sreća nije bila naklonjena naglašavali su olimpijsko geslo „Nije važno pobijediti, važno je sudjelovati”.

Pokali čekaju najbolje

Ljepotu druženja i sindikalnoga zajedništva u završnoj je riječi naglasio i predsjednik SSZSSH Stjepan Topolnjak. (Ž.Sl.)