Tuesday, 17.03.2020.

Poštovani članovi Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske!!!

Samostalni sindikat zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske poziva sve svoje članove da u ovim trenucima borbe protiv virusa COVID - 19 poduzmu sve raspoložive mjere zaštite kako za naše korisnike tako i za sebe kao zaposlenike u sustavu.

Svatko od nas bio on doktor, sestra, socijalni radnik, njegovatelj, laborant, fizioterapeut, ing. med. radiologije, kuhar, fizičar, portir, radnica u praoni, spremačica, vozač, zdravstveni ili nezdravstveni radnik, ima svoj dio odgovornosti kako u zdravstvenim tako i u ustanovama socijalne skrbi.

Naši su korisnici sve osobe sa zdravstvenim problemima u sustavu ili pak stari i nemoćni ljudi koji ovise o svima nama, koji od nas očekuju adekvatnu, kvalitetnu i na vrijeme provedenu zdravstvenu skrb, zdravstvenu njegu, nalaze, hranu, čistu opremu i nadasve čisti prostor u kojem borave.

Pokažimo svoju empatiju, hrabrost i odlučnost da svako od nas u svojoj domeni sudjeluje u spašavanju ugroženih.

Kako bismo mogli u punom obimu pružati usluge drugima, molim Vas poštovani članovi sindikata, da se u zaštiti ponajprije sebe, kao i zaštiti svih naših korisnika, strogo pridržavate uputa i preporuka kriznog stožera Ministarstva zdravstva.

S poštovanjem,

Predsjednik SSZSSH

Stjepan Toplonjak

Dopis članovima SSZSSH u PDF formatu

Ispis 

Kada mogu u mirovinu?

Mobbing
Hrvatska udruga informatike u sestrinstvu (HUIS)