Sindikalno-sportski susreti u Umagu: Ukupni pobjednik SB Varaždinske Toplice

Sudionici iz Specijalne bolnice Varaždinske Toplice ukupni su pobjednik ovogodišnjih Sindikalno-sportskih susreta, održanih 19. godinu redom u turističkome naselju Katoro kraj Umaga.

Održani su od 12. do 16. lipnja i okupili su gotovo 1600 sudionika.

Najviše ih je došlo iz SB Krapinske Toplice, čak 204, koji su osvojili drugo mjesto u ukupnom plasmanu, a treće je pripalo HZZO-u Zagreb.

HZZO je imao jednaki broj bodova kao i Županijska bolnica Čakovec, ali presudna je bila primjena čl. 25 Pravilnika o provedbenim propozicijama.

Natjecalo se u osam pojedinačnih i sedam ekipnih disciplina.

Najveće zanimanje pobuđuje mali nogomet (muški). U finalu ogledali su se KBC Split i OB Bjelovar, no sportska sreća bila je naklonjenija Splićanima.

Pozornost navijački raspoložene publike privlači potezanje konopa. Pobjedničke, muška i ženska ekipa, bile su iz SB Krapinske Toplice.

Što se trčanja tiče, najbrži su bili Milica Golić iz opatijske Thalassotherapije, koja se natječe već 10 godina, i Krešimir Horvat iz SB Varaždinske Toplice.

Na svečanosti otvorenja ovogodišnjih Susreta, sudionike su pozdravili Tanja Paun, predstavnica Udruge poslodavaca u zdravstvu, Mario Gazić, predsjednik Hrvatske komore medicinskih sestara, Dražen Opalić, ravnatelj Uprave za rad i zaštitu na radu u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Mladen Novosel, predsjednik SSSH i predsjednik SSZSSH Stjepan Topoljnjak, koji je i otvorio Susrete. (Željko Sunjski)

Pročitajte još…

ZAGORJE.COM: Sjajni sportaši iz Specijalne bolnice Krapinske Toplice