Vlada donijela odluku o pokretanju pregovora za TKU i imenovanju pregovaračkog odbora

(SSZSSH) Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 4. studenoga 2021. donijela Odluku o pokretanju postupka pregovora o sklapanju temeljnoga kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama i imenovanju pregovaračkog odbora Vlade Republike Hrvatske.

U pregovarački odbor Vlade Republike Hrvatske za pregovore o sklapanju temeljnoga kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama imenovani su Josip Aladrović, ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, kao predsjednik i dr. sc. Zdravko Marić, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar financija, dr. sc. Vili Beroš, dr. med., ministar zdravstva, dr. sc. Radovan Fuchs, ministar znanosti i obrazovanja, dr. sc. Ivan Malenica, ministar pravosuđa i uprave, dr. sc. Nina Obuljen Koržinek, ministrica kulture i medija, kao članovi.

Također, imenovani su i njihovi zamjenici.

Odluka o pokretanju postupka pregovora o sklapanju temeljnoga kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama i imenovanju pregovaračkog odbora Vlade Republike Hrvatske (NN 119/21)